Design Design talk

DESIGN TALK: go as u.r

Het vegan bewust beauty- & modeconcept voor on the go vrouwen

 

Met Design Talk nemen we even de tijd om het gezicht achter een merk beter te leren kennen. Vandaag is het de beurt aan Annelies Lambert van het Belgische merk go as u.r . go as u.r is er voor mensen met een urban lifestyle. Ze zien dit levensstijl als een mindset. Eentje waar je droomt om vrij te zijn, dingen te ontdekken en jezelf sterk uit te drukken.

 

Denk vegan, bewust, minimalistisch, empowering en zonder veel moeite. Natuurlijk zijn er nog zoveel woorden om dit sterke merk te omschrijven maar we moeten een keuze maken. Daarom vertellen we even waarom net die woorden voor go as u.r zo belangrijk zijn.

We leven in een wereld waar faster, better, stronger een beetje erg saai begint te woorden. Meer en meer merken denken aan de volgende stap: onze toekomst. Zo gelooft ook go as u.r dat er een manier is om onconventionele praktijken te omarmen. Ze noemen zichzelf groene rebellen gezien ze zich actief de vraag stellen of de routines en standaarden die we vandaag kennen, effectief wel een goed plan zijn.

 

 

 

 

 

 

Minimalistisch, tijdloze creaties zijn een manier om dat verhaal in realiteit over te brengen. Geef niet trends, maar bewuste designs een kans. Elke go as u.r  wannahave is esthetisch, efficiënt en viert diversiteit, expressie en vrijheid. Annelies Lambert: “Ik word geïnspireerd door dingen rondom mij. Dingen in België, maar ook op vakantie. Voor mij is dit een manier van leven. Zo reflecteer ik mijn groene levensstijl in elk design en concept dat ik maak voor go as u.r .”

 

“Ik word geïnspireerd door dingen rondom mij. Dingen in België, maar ook op vakantie. Voor mij is dit een manier van leven. Zo reflecteer ik mijn groene levensstijl in elk design en concept dat ik maak voor go as u.r .”

 

Voor Annelies is bewust leven niet genoeg. Ze denkt verder en maakt het verschil door de handen in elkaar te slaan met W+. Dit is een organisatie dat meisjes en vrouwen wereldwijd inspireert door te focussen op onderwijs, netwerken, microfinanciering en andere belangrijke cases. Wanneer een go as u.r stuk koopt, steun je niet alleen de Belgische economie maar investeer je ook in een betere wereld voor iedereen.

Benieuwd naar meer go as u.r creaties? Ga hier!

 

Foto’s van Annelies zijn gemaakt door Victoriano Moreno

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: