People Talk

Hoe wij onze design community helpen

Geliefde klant

 

Zoals we allemaal al hebben gevoeld, heeft COVID-19 een grote impact op ons dagelijkse leven. Gezien deze uitdagende tijden, willen we jullie alvast informeren dat wij dagelijks nieuwe design sales blijven lanceren om zodoende onze design community maximaal te ondersteunen.

Ook onze leveranciers en partners werken zo goed als mogelijk door tijdens deze crisis. Door de huidige, ongewone situatie staan er ons mogelijks enkele e-commerce uitdagingen te wachten.  We sluiten niet uit dat er bijvoorbeeld vertraging kan oplopen tijdens het transport. Wij doen er natuurlijk alles aan om jou tijdig op de hoogte te houden en waarderen je geduld hiervoor.

Sommige kleine merken en designers waar wij vaak mee samenwerken, kunnen de komende weken het hardst worden getroffen. Daarom roepen we op om hen zoveel mogelijk te ondersteunen en vinden we het erg belangrijk om onze krachten te bundelen.  Zo garanderen we hen opnieuw een mooie creatieve toekomst.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren met vragen of bezorgdheden. Elk Decovry teamlid blijft van thuis uit werken en probeert je zoals steeds zo snel mogelijk te helpen.

Ons customer service team is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u. Mailen kan via [email protected] of volg ons via Instagram en Facebook.

Graag wil ik van deze kans gebruik maken om elke Decovry werknemer te bedanken. Samen bouwen we de meest creatieve Design Discovery Community.

Het Decovry team en ikzelf willen jou, onze geliefde klant of leverancier, bedanken voor jullie geduld en vertrouwen in onze diensten. We wensen iedereen veel goede moed en een flinke dosis positieve gedachten.

 

Het Decovry Team
Carole, Oprichtster Decovry  ⁠

You Might Also Like

    %d bloggers liken dit: