New Products To See plants

Trend: gedroogde bloemen en gerecycleerd glas

Breng de esthetiek van de velden bij jou in huis met Decovry’s favoriete nieuwe designer: Field of Hope. Dit uniek Amsterdams project creëert de mooiste kunstwerkjes met gedroogde bloemen, takken en grassen.

 

Jammer genoeg is deze verkoop afgelopen. Gelukkig vind je hier nog andere deco essentials die je huis upgraden. 

 


Field of Hope is een Amsterdams merkje opgericht door Daniëlle & Hariatie. “Het is ontstaan vanuit de liefde voor de natuur en ons verlangen om deze vast te leggen. Wij willen de esthetiek van de velden bij jou in huis brengen op een duurzame manier. De gebruikte bloemen, grassen en (on)kruid vinden we lokaal, maar ook tijdens onze reizen.

Bijna iedere fles is gerecycleerd. Daniëlle & Hariatie krijgen ze van ziekenhuizen, labo’s of ze vinden er als ze op rommelmarkten en veilingen rond snuisteren. Je kan trouwens ook zelf flessen, proefbuizen of erlenmeyers doneren. Cool!

 

 

 

 

Je eigen stukje Field of Hope:

Don’t stop, can’t get enough? Shop hier!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: