Products To See Trending

BoBo: Het Eigenwijze Bijzettafeltje

Het klinkt schattig maar is vooral dé bijzettafel die hoofden doet draaien. BoBo is een handige sidekick voor elke ruimte in huis. Aaibaar en eigenwijs. Ontdek vlug dit bijzonder tafeltje voor het te laat is!

 

 

Een kleine krachtpatser met wow-factor

Het idee voor de vorm komt van de Baobab-boom. Met zijn dikke stam en dunne takken spot hij met de wetten van de natuur. Ook dit bijzettafeltje trekt zich nergens iets van aan. Integendeel, hij is een kleine krachtpatser. Omdat hij gemaakt is van fibercement, staat hij stevig op z’n benen, maar hij is toch makkelijk te verplaatsen. Handig!

 

bnrbnrbn1

 

Over de designer

De BoBo wordt verkocht door RKNL Meubelstudio. RKNL is het meubelmerk van de Amsterdamse ontwerper Ronald Knol, tevens de ontwerper van de BoBo. Je koopt de BoBo dus direct bij de ontwerper, wat het meubel, naast z’n eigenwijze karakter, ook een persoonlijk tintje geeft. Een aantal meubels uit de collectie staat tentoongesteld in de studio aan de Amstel, waar je steeds even kan langslopen om BoBo en enkele van z’n broers en zussen in levende lijve te ontmoeten.

 

Shop BoBo hier

46213186_2450386061644595_7502334300105211904_n.jpg

You Might Also Like