Design talk

DESIGN TALK: NORDIC D’LUXX

Design Talk betekent tijd nemen om het gezicht achter een merk te leren kennen. Vandaag willen we je graag de designer van NORDIC D’LUXX voorstellen. Dit Deense label met een passie voor Scandinavisch design maakt de unieke NORDIC D’LUXX Bloempot en Lamp, ontworpen door de veelgeprezen Deense designer Henrik Pederson van 365° North.

 

Wie is Henrik Pedersen?

Henrik Pedersen, geboren in 1967, is van opleiding modeontwerper maar wist deze kennis om te zetten in een fantastische feeling voor het ontwerpen van interieurobjecten en meubels. Zijn grote belangstelling voor wiskunde en uitgebreide praktische ervaring geven hem dat ‘fingerspitzengefühl’ voor goed design.

“Ervaring en kennis is een ding, maar het verschil zit hem in hoe je deze zaken gebruikt. Met gezond verstand en een passie voor vakmanschap kom je heel ver.”

 

Populair gezelschap voor buiten

Bij DECOVRY bieden we al een tijdje de coole NORDIC D’LUXX bloempot aan. Dit is trouwens veel meer dan enkel een bloempot. De reeks bestaat uit draagbare potten met ingewerkte verlichting (op batterijen). De items zijn waterdicht waardoor het populaire compagnons voor buiten zijn, of het nu aan tafel of aan het zwembad is. Enkele modellen hebben een ingebouwde Bluetooth speaker om muziek af te spelen en een timer om zelf te bepalen wanneer en hoe ze werken.

De NORDIC D’LUXX Bloempot is beschikbaar in vier maten — small, medium, large, en XL — en is gemaakt van een erg sterke, vorstbestendige kunststof met een mooi lederen handvat, inclusief knop in roestvrij staal.

 

 

 

Shop de NORDIC D’LUXX items hier

 

You Might Also Like