Design Design talk

DESIGN TALK: STEAMERY

design talk steamery
Scandinavisch design in combi met geavanceerde technologie en duurzame waarden

 

Met Design Talk nemen we even de tijd om het gezicht achter een merk beter te leren kennen. Vandaag is het de beurt aan Steamery, dit Zweedse merk combineert Scandinavisch design meet geavanceerde technologie en duurzame waarden.

 

Over Steamery

Steamery werd in 2014 in Stockholm, Zweden, opgericht door Martin Lingner en Frej Lewenhaupt. Tijdens hun jaren in de mode-industrie realiseerden ze zich dat consumenten eigenlijk totaal niet weten hoe ze kleding op de juiste manier moeten verzorgen. Dit duo besloot om dat te veranderen door de zorg voor kleding fijn, gemakkelijk en toegankelijk te maken.

 

“We willen modeliefhebbers toegang geven tot hun hele garderobe. Vergeet rimpelige kleding en vernielde breisels. Investeer in stukken waar je van houdt en maak ze duurzaam.”

 

De meeste mensen hebben vandaag de dag niet de tijd of kennis om op de juiste manier voor hun kledij te zorgen. Kledingstukken die kleur of vorm verliezen zijn meestal niet versleten – ze worden uitgewassen. Kleding die goed wordt onderhouden, gaat langer mee. De missie van Steamery is om iedereen te inspireren om duurzamer om te gaan met kleding.

 

Hoe Steamery zorgt voor een duurzamere kledingkast

Draadloze Pluizentondeuse Pilo

Met de Pilo draadloze Pluizentondeuse van Steamery hou je je wollen truien extra lang mooi. Met dit apparaat haal je pluisjes gemakkelijk van je kleding, handig!

design talk steamery

 

Hand Kledingstomer Cirrus

Deze kledingstomer gebruik je met de hand, is super efficiënt en kan je overal mee naartoe nemen. Ga je op reis, zakentrip of op weekend? Neem de Cirrus mee en straal in kreukvrije kledij. Deze stomer werkt ook op de meeste delicate stoffen zoals bijvoorbeeld satijn of stug linnen. Bovendien kan je met de stoom ook slechte geurtjes en oppervlakkige vlekjes verwijderen. Handiger kan bijna niet!

design talk steamery

 

Kledingstomer Cumulus

Strijken wat beu? Ga dan voor deze Cumulus No.3 kledingstomer. Je hoeft geen professionele steamer in huis te halen. Cumulus kan wat een professioneel apparaat ook kan. Met zijn minimalistische design past hij perfect in de slaapkamer of walk-in closet.

design talk steamery

 

Ontdek meer over Steamery hier.

You Might Also Like