Architectuur & design Hotspots

Boho Holiday in Formentera

Verscholen op het prachtige eiland Formentera, omgeven door witte zandstranden, ligt een rustige oase van drie boutique appartementen: Can Tres.

Op slechts 400 meter van het Migjorn-strand vind je een idyllisch stukje Formentera. Verborgen tussen een bloeiende boomgaard en de koele zeebries liggen drie luxeappartementen: Can Aire, Can Mar en Can Terra. Ze zijn vernoemd naar de lucht, de zee en de aarde en weerspiegelen perfect het gevoel die deze elementen oproepen. Can Aire voelt licht en helder aan, Can Mar bevat de typische mediterrane charme van de zee en in Can Terra staan het upcycled meubilair, de zichtbare stenen en neutrale kleuren symbool voor de aarde.

Duurzaam ondernemen

Het interieur is niet het enige waarin je de naam van de appartementen herkent. Ze weerspiegelen ook perfect de manier van leven in Can Tres. De eigenaren van dit idyllische toevluchtsoord willen dat Formentera een levendig en prachtig eiland blijft.

Een plaatselijk team verzorgt de boomgaard en de fruitproductie op een verantwoorde en duurzame manier. Ook het water wordt opnieuw gebruikt. De rode grond van dit mediterrane paradijs is enorm vruchtbaar en Can Tres ondersteunt lokale initiatieven om de productie van groenten en fruit opnieuw te introduceren.

 

 

Bij DECOVRY vinden we het fantastisch hoe het landschap en de cultuur een invloed hebben op het interieur. Maak van je thuis een beetje Formentera met een van deze items, geïnspireerd op het Zuiden.

 

Ontdek hier onze Formentera sale

Bron: Can Tres

You Might Also Like

  • Agnes
    11/08/20 at 15:50

    Ahh wat een heerlijke plek! Formentera is echt een idylisch eiland met de meest mooie stranden. Je komt er niet linea recta want je hebt altijd een ferry nodig vanaf Ibiza.