How To Products To See Special Theme Trending

Work it: creëer jouw home office

Thuiswerken kan een heuse uitdaging zijn. Ben je snel afgeleid of vind je het moeilijk om dingen gedaan te krijgen? Organiseer jezelf en creëer een productieve werkplek met deze handige tips & tricks.

 

Vermijd rommel

Regel nummer een: vermijd rommel. Ga voor een goed georganiseerde en opgeruimde werkruimte zodat je de focus niet verliest. Deadlines halen gaat nu eenmaal beter met een net bureau en een opgeruimd hoofd! Denk ‘outside of the box’. Gebruik bijvoorbeeld een tandenborstelhouder om je pennen op te bergen en gebruik rieten mandjes om documenten bij te houden.

Ga afleiding uit de weg

Probeer je af te zonderen. Het is makkelijker om in die werkmodus te geraken als je thuiskantoor gescheiden is van de leefruimte. Geen extra kamer? Gebruik een scheidingswand: zo heb je in no time het gevoel dat je een eigen kantoortje hebt.

Hou het simpel

Eenvoud heerst in een werkomgeving. Ga voor een simplistische look met zachte tonen, natuurlijke materialen en een paar blikvangers die de ruimte op fleuren. Less is more!

Gezellige verlichting

Wat we vooral niet missen: slechte kantoorverlichting. Kies zelf je favoriete bureaulamp en geniet van gezellig licht!

Luister naar je lichaam

Een hele dag thuiswerken kan heel wat pijnlijke ongemakken veroorzaken. Bescherm je rug en schouders met een goede bureaustoel. Je lichaam zal je dankbaar zijn. Niet vergeten: staand werken is altijd een goed idee, zelfs thuis.

Caffeine it up

Je koffietjes zul je voortaan van thuis uit drinken. Tijd om te investeren in leuke kopjes. Mix ’n match verschillende stijlen of kleuren en geniet des te meer van dat overheerlijke kopje zwart goud!

 

Klaar met werken? Goed! Tijd om te shoppen

 

You Might Also Like

  • dingdong
    26/05/20 at 10:36

    Excellent way of telling, and pleasant piece of writing to obtain data concerning my
    presentation topic, which i am going to convey in academy.