Design Nieuws Trending

Waarom wij zo blij zijn dat de Monoqi-leden nu bij Decovry horen

Voor Carole, oprichtster van Decovry, begon het in 2011 allemaal als een droom. Haar grote wens was om een community te creëren waar je dagelijks nieuwe en verrassende producten kan ontdekken. Creatieve, duurzame en authentieke producten met een uniek verhaal. Nu, negen jaar later, is Decovry klaar voor een nieuwe, grote stap. Decovry neemt de belangrijkste activa van het Duitse Monoqi over en wordt hiermee de meest toonaangevende Europese shoppingclub voor design. Het Duitse bedrijf Monoqi was net als Decovry een ontdekkingsplatform met limited-edition designproducten.

Waarom is deze overname een grote stap voor Decovry? Decovry_Nichba_Design

“Decovry focust zich altijd al op de ontdekking van producten. ‘Be the first to discover’ was lang onze slogan. Die visie zit niet enkel ingebakken in ons team, ook bij onze community leeft het enorm. We zijn dolblij om alle Monoqi-leden te verwelkomen, we zijn ervan overtuigd dat ze net zoals wij, gepassioneerd zijn in het ontdekken van unieke producten. Wij staan erg dicht bij onze community, dat helpt ons om steeds nieuwe en verrassende producten of designers te vinden. Nu we met 5 miljoen zijn, ben ik ervan overtuigd dat we nog meer unieke ontdekkingen aan jullie kunnen tonen. 😊 Leuk detail, om onze leden te bedanken, hebben wij een vip-programma. Als je zelf een designer ontdekt, krijg je de Decovry Stylist badge en geniet je van exclusieve voordelen.”

Welke producten zal Decovry nu aanbieden?

“We hebben nu toegang tot 10.000 nieuwe designers. Monoqi had een uitstekend scoutingteam dat wereldwijd verrassende designers wist te strikken. We kijken ernaar uit om die samenwerkingen verder te zetten. Samen met mijn team ben ik benieuwd welke verborgen schatten we in het Monoqi portfolio gaan ontdekken. We gaan pas naar huis als we weten dat we opnieuw een topproduct of -merk hebben gevonden. De unieke verhalen van gepassioneerde designers geven ons energie. Veel van die designers zijn, net zoals wij, erg blij dat ze de Monoqi-leden terug zullen zien!”

Hoe zorg je ervoor dat de Monoqi-leden zich welkom voelen?

“Wij proberen om het allerbeste platform te zijn voor al onze fans, voor jullie! Wij willen iedere dag een lach op jullie gezicht toveren door de mooie, unieke, betaalbare en duurzame producten aan te bieden. Elke dag een nieuwe ontdekking. En daar kunnen jullie bij helpen. Verliefd op een product of designer? Of feedback over je shoppingervaring? Laat het ons weten via sociale media. We zijn er voor jullie en het is een eer om dag in, dag uit voor jullie te mogen werken”

Wat volgt er?Decovry_Lovebox (2)

“Door de overname kan Decovry zich verder uitrollen als toekomstgericht e-commerceplatform dat opkomende designers helpt rechtstreeks met hun publiek te connecteren. Opkomende designerbrands hebben specifieke noden die op grote e-commerceplatforms zoals Amazon of Bol.com niet beantwoord worden. Daarom gaan deze merken proactief op zoek naar andere platformen. Decovry is erg gedreven om het best mogelijke platform voor deze ambitieuze designmerken te zijn. Met meer dan 10.000 opkomende designers en een community van 5 miljoen designfans is Decovry het beste gepositioneerd als Europese markleider voor opkomende designmerken.”

 

Start de ontdekking op Decovry.com

 

Lees hier het persbericht

You Might Also Like